Välkommen till Bowers World

På den här bloggen skriver jag om lite allt möjligt som intresserar mig. För er som känner till mig så var jag tidigare modell men inte längre aktiv inom yrket. Nu för tiden skriver jag en hel del artiklar om blandade ämnen som intresserar mig. Jag bor med min fru i ett hus och jag älskar att pyssla och utföra hushålls-sysslor. Det är lugnande och mysigt tycker jag.

Meningen med bloggen har jag inte riktigt fastställt än, jag bara känner för att skriva. Det finns något i mig som ser en framtid som författare. Kanske skall jag skriva en bok? Eller bli journalist. Vem vet? Än så länge tycker jag bara det är kul att skriva och dela med mig av mina tankar och funderingar. Vi får se vart det leder i framtiden.

Tills dess vill jag välkomna er läsare till att kommentera och komma med feedback, det uppskattas otroligt mycket och är egentligen den bästa vägen för mig att utvecklas som skribent. Ni får även gärna kontakta mig om det är något annat ni vill förmedla eller fråga om.

Det bästa är om ni kommenterar direkt på artiklarna men ni kan även nå mig via mail. Om ni har affärsförfrågningar kan ni maila så bestämmer vi möte eller telefonmöte.

Tack för att ni läser min blogg, jag tycker det är jättekul!

bowersworld