Om Martin

Hej!

Mitt namn är Martin och det är jag som skriver på den här bloggen. Jag har tidigare arbetat som modell men är numera pensionerad från yrket. Idag driver jag en egen firma och arbetar med plastgjuteri, jag bor i hus med min fru och på fritiden gillar jag att pyssla. Jag tycker även om att löpa i skogen och att åka ut med båten på sommaren.

Det är skönt att efter många år av det hektiska livet som modell slutligen varva ner och skaffa familj. Jag trivs med att arbeta för mig själv och i lugn och ro. Som tur är behöver jag inte jobba särskilt mycket för att täcka våra omkostnader. Jag lyckades spara en hel del pengar under min karriär som modell så i dagsläget jobbar jag ungefär halvtid med min firma. Vilket ger mig mycket tid över till att pyssla om huset och skriva artiklar till den här bloggen!

Jag vill göra något bra för vår värld och kanske kommer jag att kunna dela med mig av tankar och idéer som gör livet bättre för andra. I dagsläget är väl inte mina artiklar egentligen några mästerverk men jag lär mig skriva bättre varje dag och om några år kanske ni kan läsa mig i någon av de stora nyhetstidningarna. Eller som kolumnist i en stor veckotidning. Vi får se hur livet ter sig. Jag har inte bråttom någonstans, jag trivs väldigt bra precis som det är faktiskt.

Om du har några frågor gällande mig som person får du gärna skriva ett mail med din fråga så svarar jag om jag anser att det är lämpligt. Jag vill kanske inte lämna ut allt för intim information till er läsare! Men jag är inte särskilt blyg heller så fråga på!

tidningar