Hur du kan dra maximal nytta av din flytt

Att flytta är ofta ett sätt att utvecklas, som inte många tänker på. Man ser det ofta som ett manuellt arbete som bara skall göras – men allt man gör kan faktiskt vara en ingång till ett utvecklande. Allt handlar om attityden man adopterar – som allt annat i livet, det är lätt att vara smart när man är smart. Men någon gång måste man också börja vara smart för att få bollen att rulla. Om man konstant försöker undvika obekväma situationer i livet så tenderar livet inte att bli särskilt stimulerande, eftersom man styrs utav rädsla snarare än inspiration.

Att leta flyttfirma

Kan verkligen vara något som gör att du blir en bättre människa, det kan låta konstigt men det är sant. Att hitta en bra flyttfirma kan göras på många olika sätt. Du kan Googla flyttfirma och bara välja en. Eller så börjar du träna dig själv att lita på din intuition och låter intuitionen hitta en flyttfirma åt dig. Då utvecklas du samtidigt som du hittar en bra flyttfirma. Ett annat sätt kan vara att känna vilken energi en flyttfirma har och se om man verkligen vill stötta den verksamheten. Varje flyttfirma har en viss energi, testa dig själv och se om du kan känna den.

Att packa ner med mindfulness

Nerpackning är tråkigt eller hur? Jag håller inte med, det kan vara väldigt skönt att packa ner och röja bland sina saker. Särskilt om man gör det med medvetenhet i varje rörelse, och genom att känna varje sak man packar ner, låta hjärtat styra över om det skall med eller inte. Älskar jag den här saken? Eller är den bara ett onödigt plotter som kommer att ta plats i min garderob? Om du inte verkligen älskar dina saker, varför skall du ha med dem? De kommer bara stjäla fokus från det du verkligen älskar, vad det nu kan vara med en flyttfirma. Ta reda på vad du älskar och skapa mer utrymme för det så kommer du garanterat att bli lugnare och lyckligare i ditt liv. Att ha massa saker, aktiviteter, vänner eller annat som tar upp tid från det man verkligen älskar, det är bara dumt, ibland är det bättre att inte göra någonting än att göra någonting.

Posted in Uncategorized