Erbjuda paket inom taktvätt

Det har visat sig att folk älskar paket och paketpriser av olika slag och det är perfekt att även göra inom taktvätt. Taktvätt tillhör de sysslorna med sin fastighet som inte är en utav de roliga sådana. Ofta är det ett ångestmoment för många och att då ta bort dessa ångestmoment för kunden i ett paketpris kan ge dig ett högre kundflöde.

Allt i ett
När man väl tar tag i sitt hus och söker upp en firma som erbjuder taktvätt och man då erbjuder kunden ett paketpris där även andra sysslor med fastigheten ingår. Då blir effekten att kunden tänker att den lika gärna kan ta bort dom ångesmomenten i huvudet på samma gång, när man ändå håller på med taktvätt liksom.

Det man skulle kunna erbjuda tillsammans med taktvätt skulle kunna vara att man erbjuder att även genomföra en takmålning, man ställer om alla rännor så att de har precis rätt lutning vilket kan annars leda till fuktskador för att vattnet leds fel. Man skulle tillsammans med taktvätt kunna erbjuda tvättning av fasaden eftersom att har man ett snyggt hur så kan man lika gärna fräscha till fasaden för att det ska bli en ren helhet. Man skulle till och med tillsammans med taktvätt kunna erbjuda ny fasadmålning om det är så att man kan detta inom sin firma så klart.

Kunden kan ligga och slappa istället
Att ha ett paket där ”vi löser allt” för kunden så att den får uppfattningen om att dom anlitar er till taktvätt och de andra tjänsterna ett paket så kan kunden bara ligga och slappa på semestern medan ni löst allt. Det kan slå riktigt bra som en del av eran marknadsföring för taktvätt göteborg och om man har det som ett sista datum som folk får boka in så kan det sätta lite press på folk att faktiskt boka det för dom vill gärna passa på när dom ändå tänkt köra en taktvätt i minsta fall.

Fokus på kundens behov
Att ha ett fokus på inte bara taktvätt utan även på kundens absoluta behov är viktigt i sin firma. Vad behöver dom? Varför anlitar dom er för taktvätt? Jo för att slippa att göra jobbet själv. Det betyder att dom redan är öppna för möjligheten att anlita fler tjänster eftersom att när dom har kontaktat er så är dom i ett mottagande läge.

Är det däremot personer som inte ens tänkt på att anlita taktvätt kanske till och med nappar på det när dom sett er annons om taktvätt där det även ingår fasadmålning. För då stäcker du dig till en större målgrupp och då kan dom tänka att dom lika gärna kan köra en taktvätt på samma gång som fasadmålningen.

Posted in Uncategorized